VVIP DENAI CINTA

16 April 2012

4 Remaja Direman ROGOL GADIS BERGILIR-GILIR

Budak-budak sekarang dah makin BANGSAT. Rakyat bangsat (kerana jauh dari agama) AKAN 'melahirkan' pemimpin bangsat, maka negara pun jadi bangsat! Hanya ISLAM yang dapat menyelamatkan kita dari terus berada dalam lembah kebangsatan....! Orang kita bila dengar je ayat sebegini (BANGSAT) memang marah, kononnya tak beradab dan kononnya 'Bahasa melambangkan Bangsa'. BAHASA jugak yang dipentingkan, sedangkan AQIDAH dan MARUAH hancur lunyai...!!! Permasalahan SO SIAL tiada kesudahannya, jenayah menjadi-jadi, inilah bahananya apabila ISLAM sekadar kosmetik dalam pentadbiran hal-ehwal negara. UBAH SEBELUM NAZAK!!!

BALING : Ketika golongan seusia mereka sibuk mengejar cita-cita untuk masa depan, lain pula berlaku terhadap empat remaja berusia antara 13 sehingga 18 tahun, di sini yang direman tujuh hari setelah dipercayai merogol seorang gadis 15 tahun di Pasar Awam Kuala Ketil kira-kira 2.30 pagi, pada 11 April lalu.

Difahamkan mangsa dirogol lebih daripada lima orang secara bergilir-gilir mengakibatkannya terpaksa dihantar ke Hospital untuk rawatan lanjut.
Terdapat dua suspek yang masih bebas dan salah seorangnya daripadanya dipercayai tinggal di Sungai Petani.

Menurut sumber, gadis berusia 15 tahun itu dibawa oleh salah seorang rakan mereka dari Sungai Petani sebelum dia dirogol beramai-ramai. Seorang daripada suspek telah dibuang sekolah dan terlibat dalam pengawasan Agensi AntiDadah Kebangsaan (AADK) kerana terlibat dalam penyalahgunaan dadah. - SINAR HARIAN

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails