VVIP DENAI CINTA

19 Mac 2012

LEMBU Bakar Bendera BN, UMNO Merbok Buat Laporan Polis


Sumber - UTUSAN ONLINE
SUNGAI PETANI 18 Mac :
Pemuda UMNO Bahagian Merbok hari ini membuat laporan polis berhubung 14 bendera Barisan Nasional (BN) dan enam bendera UMNO di jalan masuk ke Taman Malinja dekat sini dibakar dipercayai perbuatan penyokong parti pembangkang. Kejadian itu dipercayai berlaku malam tadi.

Penyelaras Parlimen yang juga ketua UMNO Bahagian Merbok, Datuk Tajul Urus Mat Zain berkata, Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Merbok, Anuar Ahmad membuat laporan itu di Balai Polis Merbok.

Beliau yakin perbuatan itu mungkin dilakukan
penyokong parti pembangkang yang menghadiri ceramah politik di taman perumahan itu. Katanya, beliau kesal dengan kejadian membakar bendera itu yang disifatkan bukan cara atau etika masyarakat Malaysia yang mengamalkan demokrasi. Menurut beliau, kejadian itu bukan yang pertama kali berlaku dalam Parlimen Merbok kerana banyak poster BN yang dipasang, dikoyak pihak tertentu atau ditampal dengan poster pembangkang sebelum ini. - BERNAMA

....................
Wahai orang-orang opppsss, ini bukan orang, tapi LembUMNO. Wahai LembUMNO, kat negeri KEDAH tu ditadbir oleh siapa? Siapa PEMBANGKANG di negeri KEDAH? Apa punya bahalol la korang ni wahai Lembu-LembUMNO...!!!!! Sendiri bakar dan sendiri buat laporan polis ke...? Bodoh melantun-lantun korang ni... Nampak sangat sesaja nak bikin isu, awal-awal lagi ALLAH SWT dah tunjuk kebahalolan kalian!!! tuihhh....! :)

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails