VVIP DENAI CINTA

21 Mac 2012

Gadis Hilang Ahad Lepas Di Kuantan Tidak DICULIK?

Ni yang aku bengang dengan budak-budak betina yang gatal *tuuuutttt*!!! Selalu sangat dihidangkan dengan kes sebegini, kononnya kena culik, walhal lari ikut jantan. Mintak jauh la dari berlaku kejadian sebegini kepada keturunan kita. Siti Nur Fatihah Mahadi, 15 tahun, lari ke pangkuan teman lelaki berusia 26 tahun...?!!! Budak tingkatan 3 beb! bercinta dengan jantan umur 26 tahun? POLIS... Aku ulangi, wahai POLIS dan ibubapa budak ni, buat juga pemeriksaan doktor terhadap *tuuuutttt* budak ni, kot-kot la ada something yang menerobos masuk *tuuuutttt*nya tu.... [maaf, komen kali ni agak 18SX]

mStar Online
GADIS HILANG DI KUANTAN AHAD LEPAS MENGAKU TIDAK DICULIK - POLIS
KUANTAN :
Gadis yang dikatakan diculik ketika keluar membeli kad tambah nilai prabayar Ahad lepas, Siti Nur Fatihah Mahadi, 15, akhirnya mengaku bahawa dia sebenarnya tidak diculik, kata polis. Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pahang SAC T. Narenasagaran berkata, gadis itu juga mengaku bahawa dia dengan rela hati melarikan diri untuk tinggal di rumah teman lelakinya yang berumur 26 tahun disebabkan tekanan emosi yang dialami.

"Laporan yang dibuat kepada polis dengan mendakwa gadis itu diculik adalah tidak benar kerana dia mengaku dia tidak diculik tetapi melarikan diri dari rumah kerana tekanan perasaan," katanya kepada pemberita di sini, Rabu.

Beliau berkata Siti Nur Fatihah ditemui di rumah teman lelakinya di Kampung Merchong dekat Pekan petang Selasa, selepas dikatakan diculik dua lelaki dan seorang wanita semasa bersama adik lelaki dan sepupunya membeli kad tambah nilai prabayar di Taman Tas di sini, Ahad lepas.

Narenasagaran berkata, remaja itu sendiri yang menghubungi kedua-dua lelaki dan wanita berkenaan supaya menghantarnya ke rumah teman lelakinya pada hari dia dilapor hilang oleh keluarganya.

Beliau berkata Siti Nur Fatihah kini dihantar ke Rumah Perlindungan Kanak-kanak Sultanah Fatimah di sini untuk kaunseling dan penjagaan kerana dia tidak mahu pulang ke rumah serta merayu tidak mahu menemui sesiapa. "Kes ini telah selesai dan kami menegaskan bahawa ini bukan kes culik. Mangsa keluar rumah secara sukarela dan tiada unsur paksaan atau kekerasan oleh mana-mana pihak dalam kes ini. Mangsa keluar rumah dengan tujuan hendak menenangkan fikiran dan mahu tinggal sementara dengan keluarga teman lelakinya," katanya.

Ditanya mengenai dua lelaki dan seorang wanita berumur lingkungan 20-an yang sebelum ini dikatakan melarikan gadis itu, Narenasagaran berkata mereka tidak ditahan tetapi akan dipanggil semula untuk memberi keterangan berhubung kes itu. "Mereka tidak melakukan penculikan tetapi polis akan panggil semula kedua-dua lelaki dan wanita itu untuk diambil keterangan," katanya. - BERNAMA

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails