VVIP DENAI CINTA

18 Januari 2012

PM Najib Razak Belum Bersunat Saya Dah Masuk UMNO!!! - Datuk Bahrim A Razak


VIDEO WAJIB TONTON!!! ROBOH SURAU, PREMIS NIAGA, "KAMI BUKAN PATI"
Datuk Bahrim A Razak,
Yang DiPertua Persatuan Penjaja-Penjaja dan Peniaga-Peniaga Kecil Melayu (PPPKM)

INTIPATI UCAPAN DATUK BAHRIM A RAZAK dalam video ini :
  • "Kami bukan Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) yang telah diberi I/C Biru (MyKad) dan boleh mengundi dalam PRU 13, diorang boleh mengundi dan kita pula mahu dihalau!!!"
  • "Allahyarham Dato' Harun Bin Idris (mantan Menteri Besar Selangor) telah meninggalkan 70,000 ekar tanah rizab Melayu di Kuala Lumpur. Sekarang Tinggal 242 ekar yang sah (iaitu di Kampung Baru, Kampung Chubadak dan Kampung Padang Balang). Yang lain telah dijual kepada pendatang-pendatang luar negara!!!"
  • "Nasib kita memang SIAL!!! Ditindas oleh pemerintah (UMNO-BN) yang dipilih!!!!!"
  • "Hai Najib, bila engkau berjuang? Bila kau masuk jadi ahli UMNO? Aku masuk UMNO tahun 1962, itu jam Najib kote belum bersunat lagi!!! Tuan-tuan berjuang dalam UMNO, berjuang dalam PAS, dalam semua keadaan TETAPI tuan-tuan dihina, dihalau!!!"
  • "Anak-anak perempuan tuan-tuan akan jadi PEREMPUAN SUNDAL (di bawah pemerintahan UMNO-BN) selepas ini!!! Inilah mereka yang datang dari LONDON, belajar di LONDON, biasiswa di LONDON, makan di LONDON, akhirnya tak ada wawasan. Dr Mahathir yang busuk tu ada juga Wawasan 2020. Ini (Najib) wawasan apa (yang dia ada)??? Pak Lah ada juga wawasan Islam Hadhari. Ini (Najib) wawasan apa? 1Malaysia?"
Lihat video untuk mengetahui lebih lanjut intipati ucapan Datuk Bahrim A Razak ini. Semoga menjadi iktibar dan panduan bersama dalam memilih pimpinan pada Pilihanraya Umum (PRU) ke-13 nanti.

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails