VVIP DENAI CINTA

04 Julai 2011

The Red Warriors (TRW) Bukan Milik PAS Atau UMNO!!!

Dalam program Sehari Lawatan Kerja Perdana Menteri Najib Tun Razak, najib sempat hadir ke sebuah Majlis TRW. "Majlis Ramah Mesra PM bersama penyokong The Red Warriors". 'The Red Warriors' adalah sebuah Kelab Penyokong Bolasepak yang paling berpengaruh di Negara Malaysia hari ni. Lain-lain Kelab Bolasepak di Malaysia memang tidak dapat menyaingi kehebatan 'The Red Warriors'. Bagi gua, cuma Manchester United Football Club saja yang dapat menandingi kehebatan 'The Red Warriors'.

Dalam Majlis semalam, dengan tak semena-mena, Tan Sri Annuar Musa telah menabalkan Perdana Menteri Najib sebagai "Peminat TRW No-1". Khak Ptuih...!!!

Gua tak pernah nampak Najib dalam mana-mana perlawanan bolasepak yang melibatkan Pasukan
'The Red Warriors', Gua tak pernah nampak Najib pijak Stadium Sultan Mohammad ke-4 dan gua tak pernah nampak penglibatan Najib dalam indusrtri bolasepak Negara Malaysia jauh lagi Negeri Kelantan.

Sultan Kelantan, Sultan Muhammad Ke-V rasanya dah lebih dari 10 kali berkunjung ke Stadium Sultan Muhammad ke-4 dan sekurang-kurang 3 kali menonton perlawanan bolasepak yang melibatkan Pasukan
'The Red Warriors' siap sarung Jersi 'The Red Warriors'.

Apa rasionalnya menabalkan Najib sebagai peminat no-1
'The Red Warriors'...? Dulu tabal Sultan baru bawah pokok di Ketereh. Annuar Musa ini manusia apa..? Plastik..? Kayu..? Lembu jadian yang jelma jadi manusia akibat amal ilmu salah atau apa..?

Gua tak iktiraf "Title" yang dia
nugerahkan oleh Annuar Musa kepada Najib. Bagi gua, Sultan Kelantan, Sultan Muhammad ke-V adalah Peminat 'The Red Warriors' No-1.

Allahu Akbar...!!!
Allahu Akbar...!!!
Allahu Akbar...!!!

Nak tau respon penyokong-penyokong
'The Red Warriors'? Tengok je reaksi penyokong TRW dalam gambar dekat atas... Yang senyum membodek cuma Menate Nuar Musa Beruk sekor je..! Khak Ptuih...!!!

Copy paste dari FB : Topeng Perak Unmasked

Najib Razak sebenarnya peminat No.1 Man-U. Lihat sahaja foto-foto ini. Dari menabalkan dia sebagai Peminat No.1
'The Red Warriors', ada baiknya menasihatkan dia agar menjadi peminat No.1 pasukan negerinya [Pahang] yang dilihat terumbang-ambing dalam kancah Liga Super!!!


Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails