VVIP DENAI CINTA

20 Mac 2011

Bodohnya Artis Ni - Tak Sedar Terlampau Seksi?

Eh! Kenapa bodoh sangat. Mengaku jea la, kenapa nak berdalih dan bagi alasan 'tak sedar'...? Khayal ke...? Atau mabuk sampai 'tak sedar'...? Jangan suatu hari nanti artis sebegini keluarkan kenyataan, "maaf...! Saya tak sedar saya berbogel...!!!" Kah kah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kahkah kah kah kah!!!!!

Miera Leyana Minta Maaf, Tak Sedar Baju Terlampau Seksi
mStarOnline
KUALA LUMPUR : Pelakon Miera Leyana memohon maaf kepada semua pihak atas kesilapannya mengenakan pakaian seksi sehingga menampakkan sedikit sisi payudaranya.
Katanya, dia tergesa-gesa memilih pakaian rekaan Wan Huzairil tersebut pada pagi Jumaat lalu untuk menghadiri majlis makan malam anjuran Rafflesia dan Mandalay di Hotel Le Meridien, di sini, pada hari yang sama.

"Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.
Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini."

Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,”"katanya kepada mStar Online.
Bagaimanapun, pelakon filem Apokalips yang bakal muncul di pawagam ini akan berhati-hati memilih pakaian agar tidak berlaku insiden seperti itu. Miera mula tidak selesa mengenakan pakaian tersebut setelah ramai yang memerhatikannya dengan pandangan pelik dan ada juga yang datang kepadanya untuk menegur.

"Saya bersedia menerima teguran orang ramai dengan terbuka tentang pakaian saya ini dan berjanji tidak akan melakukan kesilapan yang sama," akhiri pelakon drama Luna Fantasiku dan Kamelia Katrina ini dalam nada kesal.

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails