VVIP DENAI CINTA

27 Januari 2011

TUNJUK LURAH PAYUDARA ALIH PERHATIAN PESAKIT

Munich : Seorang doktor gigi tempatan membeli pakaian seksi untuk dirinya dan jururawat bagi mengalih perhatian pesakit ketika merawat mereka. Dr Marie Catherine Klarkowski (memang klako idea Dr Marie ni), mendapat idea terbabit selepas melihat cara pelawat lelaki ke pesta OktoberFEST yang gemar melihat gaun tradisional mendedahkan lurah dada.

Justeru beliau membuat pesanan pakaian itu untuk dirinya dan 10 kakitangan lain, blaus beropol dengan potongan dada rendah dan baju dalam ketat berfungsi sebagai bra penolak (push-up bra) payudara.

Dr Klarkowski, 41 tahun, berkata : "Perkara paling penting ialah mengalih ketakutan pesakit. Pemandangan lurah payudara menyebabkan pesakit terpaku dan mengalih kesakitan dengan segera." - AGENSI

Lagi gambar lurah payudara Dr Klarkowski....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ini le lurah payudara Dr Klarkowski!!! :D

Bersemangat yea kalo bab-bab lurah dendam ni. Mujur takde doktor gigi gila camni kat Malaysia. Tapi kalo anda, rasenye tentu ada sambutan memberangsangkan dari lelaki-lelaki boya darat's di Malaysia. Asyik nak mengulang gi klinik gigi le jawabnye yea... Ha ha ha ha ha ha...!!!

BERITA NI BETUL, LAPORAN DARI AGENSI. CUMA TAK BOLEH LA NAK LETAKKAN GAMBAR DR KLARKOWSKI, KANG TAK PEPASAL SAMA-SAMA TANAM SAHAM KE NERAKA...!!! Keh keh keh ;)

2 ulasan:

chung-ho berkata...

kalu ado la kek malaysia..
bankrap sumo dentist2 kek malaysia nie..
hahahaa.. : D

Rohaifi Azri@Denai Cinta berkata...

keh keh keh...
jgn ada doc gigi pompuan Malaysia yang aplikasikan idea cenggini... :D

Related Posts with Thumbnails