VVIP DENAI CINTA

30 Januari 2011

Bad News (BN) Dahului PAS Dalam UNDI POS


Gila khinzir betul, memanglah UNDI POS akan memihak kepada Bad News (BN). Gelak dek khinzir jea la laporan camni (tu pun kalo khinzir mampu membaca berita ni, gelak guling-guling natang khinzir tu!!!). Tak sesuai dah UNDI POS digunakan, kita bukan berada dalam zaman darurat! Angkatan tentera pun bukan dok berkampung dalam hutan. SPR, silalah lakukan pembaharuan. UNDI POS ni tak lain hanya sekadar sebagai alat untuk memenangkan calon Bad News jea. Usah perbodohkan rakyat!


BERNAMA
LABIS, 30 Jan :
Calon Barisan Nasional, Mohd Azahar Ibrahim, mengatasi calon PAS, Normala Sudirman, bagi undi pos dalam Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri Tenang di sini, demikian diumumkan Pegawai Pengurus Pilihan Raya kecil itu Md Asri Amir.

Katanya daripada 119 kertas undi pos yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Mohd Azahar memperoleh 115 manakala Normala memperoleh tiga undi.
Beliau turut mengumumkan satu kertas undi pos ditolak.

Pengumuman dibuat di Pusat Penjumlahan Undi di Dewan Serbaguna Majlis Daerah Labis di sini Ahad. Dalam pilihan raya kecil itu, Mohd Azahar, 39, yang juga bekas Penolong Pentadbir Tanah Daerah Kecil Rengit, Batu Pahat, dicabar oleh Normala, 38, yang juga seorang bekas guru.

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails