VVIP DENAI CINTA

19 November 2010

KONTROVERSI : Cinta Uncle Seekers Dan Mantan Permaisuri Agong - PART 3

PERMAISURI SITI AISHAH - PART 3
"Sudah-sudah la tu bro... Lu dah sampaikan point lu... Kesianlah kat Pemaisuri... dia wanita yang baik dan dihormati. Jangan disensasikan perkara ini sampai membuka keaiban org... tak baik bro... Sebagai sahabat, gua hormat pemaisuri... gua sayang lu bro."

Subuh tadi aku terima pesanan dari seorang sahabat agar pendedahan ini dihentikan demi menjaga nama baik permaisuri. Mood aku untuk menulis bagaimana bermulanya "cinta syyhh" aku dengan aisyah terus terbantut!

Oklah… aku slow sikit untuk part 3 ni demi menjaga hati seorang sahabat.


A picture speaks a thousand word



Aisyah tanya aku kenapa abang tak bersama semula dengan Cik Manja? Aku cakap “Semuga Allah tempatkan Cik Manja disyurga kerana telah menjaga makan tidurku dengan tip top semasa menjadi dia menjadi steriku, bertanggungjawab, hormati kedua ibubapaku tapi prinsip hidup abang tak akan rujuk semula pada hubungan yang telah terputus namun persahabatan kami berdua masih baik dan saling membantu sehingga hari ini”

Kepada dato seri…inilah antara buktinya! Betullah kata beberapa pihak pada saya. “Syed, berhati-hatilah dengan parents mereka…”

Komen saya pada dato seri…Bila perlukan saya bercakap punyalah lembut gigi dari lidah pastu bila dah settle semua terajang dan ugut macam2. Memang dasar tikam dari belakang punya olang!

Desa Putra Condo - Dikondo inilah aku sering bertemu dengannya

Bersambung part 4 - Kenapa dato seri mangga pintu depan grill macam lokap dan letak cctv dalam ruang depan kondo Aishah?

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails