VVIP DENAI CINTA

19 November 2010

CINTA SENGAL : Uncle Seekers Dan Mantan Permaisuri Agong


KONTROVERSI : Cinta Uncle Seekers Dan Mantan Permaisuri Agong PART 1 - PART 7; telah disalin-tampal dengan jayanya dari blog pakcik seekers (UNCLESEEKERS.BLOGSPOT.COM) itu sendiri. Pendedahan 'berani mampos' oleh Uncle Seekers sememangnya amat mengejut berukkan sekalian beruk-beruk mahu pun ungka-ungka di dalam hutan. Hatta mawas di Zoo Negara amat tertarik dengan 'cinta monyet' yang sespesies dengannya ini.


Apakah ini sekadar cinta monyet?
Atau cinta beruk...?
Atau mungkin cinta antara enggang dengan biawak...?
Sama-sama kita tunggu segala pendedahan yang menyengalkan ini...


Cinta kambingan ini, amat mengejutkan. Permaisuri Siti Aishah amat dikagumi dan dihormati pekertinya semasa dia menjadi permaisuri al-Marhum as-Sultan Selangor sebelum ini. Bahkan auranya sebagai Permaisuri Agong yang bertudung litup amat disegani oleh sekalian rakyat jelata. AMAT MALANG dan AMAT TIDAK WAJAR sama sekali untuk KISAH CINTA tahap cinta budak-budak tadika sebegini didedahkan kepada khalayak umum.

Sudah sampai masanya untuk pihak-pihak berwajib 'membuat kerja' dan bukannya hanya sekadar MAKAN GAJI BUTA!!!

4 ulasan:

manjeamusyuk berkata...

uncle seekers ni mmg melampau ler. Kotye pn giler glamer, jgn ler smpai menjatuhkn maruah org lain. Pakai mandrem kot..xpun dia psiko aisyah smpai jd lagu tu. Sian tengok.. Uncle tu plak muka cam kerang busuk. Bajet hot ke aper dia neh tulis citer camneh..cehh! Makin teruk kena kutuk ader laa

Tanpa Nama berkata...

Alah..ari tu jumpa U.Seekers nie kat Selayang.....serabai jer, muka pun tak bersih mana...Wajah tidak hening.

Pasal kena buatan org. Percaya gak coz my cousin pernah jd macam nie. Terkena guna2 hinggakan tukar keluarga sendiri dgn keluarga si jantan giler.
Kami berikhtiar berubat...syukur selepas tu dia sedar dan dpt tawaran belajar di KUZA dan hidup dia semakin okay dan bertemu jodoh akhirnya dgn org yg sgt baik krn dia mmg baik pun.
Harap Permaisuri Aishah buat sesuatu dn org giler glamor nie...

Tanpa Nama berkata...

bikin malu la pompuan....ko ni memang xmalu...dah xde laki lain ke...elok pakai tudung..bukak...
dah tu peluk peluk...nampak kau yang terhegeh hegeh......taubat nasuha

Tanpa Nama berkata...

betol la apa yang tanpa nama cakap tue...eloklah bertaubat sebelum terlambat

Related Posts with Thumbnails