VVIP DENAI CINTA

12 September 2010

Salam Lebaran 1431H

Assalamualaikum wbt...
Salam Aidilfitri buat seluruh umat Islam tak kira di mana anda berada. Salam lebaran khusus ditujukan buat sahabat dan saudara seISLAMku yang sudi meluangkan masa untuk menjengah belog usang ini.

Ampun maaf dipinta kerana diri ini pastinya tidak terlepas dari melakukan kekhilafan. Maaf andai ada tutur bicara dan tingkah perbuatan yang mengguris hati dan perasaan... Kadang-kadang, tanpa sedar, pasti ada kesilapan yang dilakukan sehingga membuat ada hati yang terluka...

Ramadhan 1431H berlalu meninggalkan kita. Pantasnya masa berlalu dan kita kan sepantas itu juga untuk menuju ke liang lahad... Apakah akan bersua lagi denganmu ya Ramadhan. Semoga Allah swt Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang mengurniakan usia yang panjang untuk kita terus mengecapi nikmat Ramadhan dan yang paling utama agar nikmat iman dan Islam ini berkekalan dalam diri kita hingga ke akhir nafas.

Tidak ingin berbicara panjang, hanya sekali lagi ingin diucapkan, SALAM SELAMAT MERAIKAN AIDILFITRI UNTUK SEMUA... SEMOGA EID MUBARAK INI MEMBERIKAN SEJUTA 'KEGEMBIRAAN DALAM KETAQWAAN' BUAT KITA. Dalam bergembira, usah dilupa pada mereka yang serba kekurangan. Wassalam...

2 ulasan:

shapoji berkata...

sory to say, ikhlas nak ckap, tak pernah tgok sape Rohaifi azri nie, skali kuar gambar, first impression hensem gak....jgan ckap aku gay lak....aku salu tgok blog org duk tyang2 muker memasing.....tapi sumer nak show off jer.....sori eks....Selamat hari rayer maaf zahir dan batin.....

ROHAIFI AZRI berkata...

Salam bro, 'segala puji-pujian' hanya bagi ALLAH SWT YANG MAHA CANTIK LAGI INDAH dan menciptakan kita sebagai sebaik2 ciptaan.

Selamat hari raya Aidilfitri juga untuk lu bro Shapoji, terima kasih le sudi menjengah dan menjenguk belog buruk ni... Maaf zahir & batin. Mana la tahu, kot2 dok menulis tu ada antara artikel yang terpampang di belog ini mengguris hati.

Wallahu a'lam.

Related Posts with Thumbnails