VVIP DENAI CINTA

27 September 2010

DIPERKOSA PEROMPAK DALAM KERETA

Jenayah, tidak mengenal mangsa, tidak mengira tempat dan masa. Jadi berwaspadalah setiap waktu, tidak kira di mana anda berada. Apa yang terjadi kepada pelajar ini amatlah menyedihkan. Semoga pihak polis dapat segera memberkas suspek agar dia tidak lepas bebas untuk terus merancang jenayah seterusnya. Kepada pemandu-pemandu kenderaan, pastikan pintu kenderaan anda dikunci sebaik sahaja anda memasuki kenderaan. Amalkan untuk sentiasa mengunci pintu kenderaan anda kerana ia mungkin dapat menyelamatkan diri anda dari kebuasan serta kebiadaban manusia berhati IBLIS!!!
..........................................
KUALA LUMPUR [myMetro] : Seorang pelajar perempuan bukan saja dirompak malah, turut dirogol seorang lelaki yang tiba-tiba masuk ke dalam keretanya yang berhenti di satu persimpangan lampu isyarat di Taman Putra, di sini, malam Rabu lalu. Dalam kejadian kira-kira jam 11 malam, mangsa yang berusia 20-an memandu kereta bersendirian sebelum berhenti berhampiran di persimpangan lampu isyarat berkenaan.


Namun, tanpa diduga seorang lelaki tidak dikenali meluru masuk melalui pintu belakang keretanya sebelum memukul dan mengugut mangsa supaya mendiamkan diri. Menurut sumber, lelaki terbabit menunjukkan sebilah pisau untuk menakutkan mangsa sebelum memaksanya duduk di bahagian penumpang.


"Lelaki terbabit meminta mangsa mendiamkan diri sebelum dia membawanya berpusing sekitar Ampang.
Mangsa diperlakukan kejam sebelum lelaki terbabit merogolnya dalam kenderaan itu,” katanya.

Difahamkan, selepas merogol, penjenayah terbabit menghantar kembali mangsa ke lokasi dia ditemui sebelum melarikan diri. "Mangsa yang lemah itu datang ke balai polis membuat laporan kejadian terbabit," katanya.

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails