VVIP DENAI CINTA

05 April 2010

PERMOHONAN MAAF RAFIQIN DARWISY? BENAR ATAU 'PELESU'


BUDAK INI (RAFIQIN DARWISY) TERUK DIHENTAM KERANA KEBIADABANNYA DAN MUNGKIN DARI SITULAH DIA KONONNYA MEMBUAT PENGAKUAN UNTUK MEMOHON MAAF.



KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ YANG LEBIH JELAS


KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ YANG LEBIH JELAS

KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ YANG LEBIH JELAS


TAPI AKHIRNYA.... BUDAK INI NAMPAKNYA PERLU TERUS DI SEKOLAHKAN LAGI. DIA MENGIKTIRAF DIRINYA SEBAGAI BINTANG FACEBOOK PALING POPULAR (BFPP)


9 ulasan:

**suzenisme** berkata...

rase nye budak ni budak kecik lg.. fikiran x matang... cakap ikut suke..
atau pun, dia buat mcm tu nk perhatian.. selama ni xde sape nk komen post dia kt fb.. so dia promote diri.. cmne pun. dia mmg bodoh sbb x fikir pro n con tindakan dia. hope dia betul menyesal.

Tanpa Nama berkata...

SEKARANG KO BILA BERJALAN JAGA-JAGA...

Tanpa Nama berkata...

kalau jumpa kat mana2.. aku nak pijak budak ni.

Ampuan Awang berkata...

... kasihan sungguh budak mentah ini

ZuwL89 berkata...

14 tahun tu kira da baligh, baligh dgn kata lain da bleh berfikir dgn waras.

Mentah ke, masak ke, well done ke, xkesah tapi dia harus menanggung kesalahan dia & dari apa yg dia tulis, yg BFBp tu, mmg xde perasaan kesal dlm hati hitam dia tu!

Tanpa Nama berkata...

xde ke yg repot kat polis..

Tanpa Nama berkata...

kalau aku dapat budak ni,aku tukol dengan batu nisan pak din,biar dia mampos,nak cari publisiti murahan sgt..jgn jumpa aku dah lah.dah la memalukan org kelantan jer..kite nak mengutuk musuh kafir harbi yg telah mati pun x boleh, Nabi dah melarang ketika satu peperangan telah berakhir,kerana ia akan menyakitkan hati kaum keluarga dan sahabat handai pihak si mati.ni apatah lg sesama Islam.so,hati2lah rafiq,kalau ko terikut sekali ke dalam kubur,tu salah ko,krana menyakitkan hati kaum kerabat dan sahabat2 dia...diorg artis2 ni boleh cari ko sampai ke lubang pantat ko...

mizzyuyun berkata...

Facebook has been hacked by underage...
u see?
dat boy juz 4teen..
i can c the shadows of myspace were spread to fb...

Tanpa Nama berkata...

semoga budak ni mampus dilanggar lori simen...

Related Posts with Thumbnails