VVIP DENAI CINTA

21 April 2010

Gadis Di'kenduri' 9 Jantan Dalam Kebun Getah

Lagi kes Rogol yang tiada kesudahannya. Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein memberitahu parlimen, terdapat PENINGkatan 50 peratus jenayah seks di negara ini sejak 2005-2009. PENINGkatan 50%!!! Memang membuatkan kita turut PENING!!! Sesuatu harus dibuat oleh pihak berwajib agar PENINGkatan ini andai tidak dapat disifarkan sekalipun, cukuplah agar ia dapat dikurangkan dan dibendung dari terus berleluasa berlaku.

FAKTOR dan PUNCA PENINGkatan kes jenayah seks ini seharusnya diperhalusi, dikaji dan diambil tindakan seberapa segera yang boleh!!!

........................................
Gadis DiGangBang 9 Jantan
Dalam Kebun Getah

Machang : Seorang pelajar tingkatan tiga mendakwa dirogol (digangbang) 9 jantan, termasuk seorang kenalannya dalam kebun getah di sini, petang sabtu lalu. Kejadian berlaku apabila mangsa dikatakan meminta bantuan seorang kenalan lelaki untuk menghantarnya ke rumah seorang rakan, kira-kira jam 5 petang.

Namun, kenalan mangsa bertindak membawanya ke kebun getah dan merogolnya. Kemudian sekumpulan lelaki turut datang dan mengambil kesempatan untuk turut sama berkenduri aqiqah terhadap mangsa. Ketua Polis Daerah, Deputi Superitendan Che Malek Bedot, berkata mangsa yang pulang ke rumah selepas kejadian tersebut mengadu kepada keluarganya dan dibawa membuat laporan polis pada Ahad lalu.

Sumber - Berita Harian 21.04.2010
+diubahsuai oleh aku, tapi fakta tak lari...

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails