VVIP DENAI CINTA

15 Oktober 2009

FACEBOOK DAN YAHUDI

ZUCKERBERG guna facebook
untuk bunuh penduduk Palestin

Apakah aku masih ingin terus mem'facebook'kan diri aku setelah mengetahui si Malaun Zuckerberg pengasas FB ini adalah seorang Yahudi yang setia pada bangsanya??? Si Zuckerberg yang menggunakan hasil keuntungan jutaan malahan billion USD untuk disumbangkan kepada Israel dalam memerangi umat Islam Palestin. Lihat petikan majalah al-Islam keluaran September 2009 ini. BERIKAN KOMEN DAN BUAH FIKIRAN KORANG UNTUK KITA KONGSIKAN BERSAMA.


klik imej untuk paparan lebih jelas

6 ulasan:

Encik Azizan berkata...

ambe x layan sbgt fb ni..ambe lg suke berbelog...

ROHAIFI AZRI a.k.a EZRY DA' LEGEND berkata...

aku baru je blaja2 ber'FB'...
belogs atau FB, kita manfaatkan utk kebaikan Islam, untuk HENTAK diorg balik...

g@dis blUr berkata...

bleh x nrul ambk n3 nie...nk masukkn lam blog nrul...nk bg kwn2 nrul yg ade FB bce....

mawy berkata...

Walan Tardha 'AnkalYahudu Walan Nasara Hatta Tattabi'a Millatahum"
"
Tidak sekali-kali Yahudi dan Kristian akan redha kepada mu(muslim) sehinggalah kamu(muslim) menuruti mereka(memeluk agama mereka).

mawy berkata...

aku memang benci yahudi..bahkan bila nabi Isa a.s. dah turun nanti pokok n batu2 pun akan bgtau pada tentera islam bahawa ada yahui di belakangku,bunuhlah ia!

"Hazal Yahud! Faqtulhu!"

ROHAIFI AZRI a.k.a EZRY DA' LEGEND berkata...

sampai kiamat pun sang YAHUDI ni akan memusuhi ummat Islam.

to Nurul : Nak copy entry ni, copy la. Sebarkan kepada sahabat2... Kalau masih nak gunakan FB, gunakan sebaiknya demi kepentingan ukhwah dan persaudaraan Islam. Jangan kita klik game dan iklan2 dalam FB tu kerana benda2 tu menyumbang pendapatan kepada pemilik FB ini. Dan keuntungan itulah turut disalurkan kepada Zionis untuk memerangi saudara kita di palestin.

Related Posts with Thumbnails